Ινδουιστικά Βασίλεια Ιάβας, Μπαλί

Διάρκεια 12 ημέρες
Τομέας Ομαδικά Ταξίδια ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ
Διαν/σεις
Εν πτήση (1), Τζακάρτα (2), Τζογκτζακάρτα (2), Καντιντάσα (1), Λοβίνα (1), Ουμπούντ (2), Νούσα Ντούα (1), Εν πτήση (1)
Ετικέτες Παγκόσμια κληρονομιάΕξωτικάΑρχαιολογικοί χώροι

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Qatar Airways
 • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Διατροφή: Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Έξοδα βίζας για τις χώρες όπου απαιτείται
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Γενικά

Ένα ταξίδι που ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και αγάπη στην πιο γνωστή-άγνωστη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας την Ιάβα και το Μπαλί. Δύο νησιά που αγαπήθηκαν από την παγκόσμια τουριστική αγορά κυρίως για τις φυσικές τους ομορφιές, την νυχτερινή διασκέδαση και την άριστη φιλοξενία που προσφέρουν. Εμείς ρίξαμε μια άλλη ματιά σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη και σας προσφέρουμε ένα μεστό πρόγραμμα με τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της. Διαβάστε το πρόγραμμα και θα καταλάβετε!


Παρατηρήσεις

Το μοναδικό πρόγραμμα που κυριολεκτικά χτενίζει την πανέμορφη ενδοχώρα του Μπαλί.

Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας.

 

Απαραίτητα

 • Απαραίτητο το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Παρακαλούμε να μας προσκομίσετε καθαρή φωτοτυπία του διαβατηρίου σας 15 μέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού.

Πρόγραμμα/χάρτης

Ημέρα 1: Αθήνα/Θεσσαλονίκη - Τζακάρτα

Αναχώρηση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Τζακάρτα, την πρωτεύουσα της Ινδονησίας που σήμερα έχει πλέον μεταλλαχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα του κόσμου.

Ημέρα 2: Τζακάρτα

Άφιξη το μεσημέρι στην πολύβουη μητρόπολη. Μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να έχετε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Ημέρα 3: Τζακάρτα

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη που έχει κρυμμένα μυστικά, όπως το Εθνικό Μουσείο, το λιμάνι των ψαράδων, την πλατεία Φαταχιλά με το παλιό δημαρχείο και φυσικά την υπαίθρια αγορά της.

Ημέρα 4: Τζακάρτα - Τζογκτζακάρτα

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου θα επιβιβαστούμε στο τουριστικό, κλιματιζόμενο βαγόνι για να μεταφερθούμε στην Τζογκτζακάρτα. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι φημισμένη κι έτσι, η διαδρομή διάρκειας 8.30’ ωρών περίπου, περνάει ευχάριστα. Άφιξη το απόγευμα στη «Φλωρεντία» της Ινδονησίας, την έδρα των πανίσχυρων σουλτάνων της Ιάβας, την Τζογκτζακάρτα.

Ημέρα 5: Τζογκτζακάρτα

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για το Μπορομπουντούρ, το οποίο μαζί με το Ανγκόρ στη Καμπότζη και το Παγκάν στη Βιρμανία, έχει τον τίτλο του κορυφαίου μνημείου της Ασιατικής βουδιστικής παράδοσης. Εκεί με δέος θα αντικρίσουμε τη μεγαλύτερη βουδιστική στούπα του κόσμου, που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα. Ένα φαινόμενο, έξω από τα ανθρώπινα μέτρα, που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO. Το απόγευμα θα συμπληρώσουμε την σημερινή μας επίσκεψη, με μία περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και μία επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο μπατίκ.

Ημέρα 6: Τζογκτζακάρτα - Μπαλί (Καντιντάσα)

Η σημερινή μας επίσκεψη είναι αφιερωμένη στο πάλαι ποτέ λίκνο της Ινδουιστικής παράδοσης της Ιάβα, το μυθικό Πραμπανάν. Ο αρχαιολογικός χώρος της Κοιλάδας των Βασιλέων είναι διάσπαρτος από ινδουιστικούς ναούς αφιερωμένους στη θεϊκή τριάδα Βίσνου, Βράχμα και Σίβα, ενώ η αρχιτεκτονική και η περίτεχνη διακόσμησή τους «ταξιδεύει» τον επισκέπτη στα τελειότερα μνημεία της ίδιας της Ινδίας. Αργότερα πτήση για το όμορφο Μπαλί. Αυτό το ταξίδι έχει σαν στόχο να γνωρίσει στον επισκέπτη ένα διαφορετικό Μπαλί, από αυτό που γνωρίζουν οι τουρίστες, δηλαδή τις γνωστές παραλίες. Εμείς θα σας δείξουμε τον πολιτιστικό πλούτο του νησιού! Άφιξη και μεταφορά στην Καντιντάσα, που βρίσκεται 85 χλμ Ανατολικά του αεροδρομίου. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 7: Καντιντάσα - Λοβίνα

Μετά το πρωινό, επίσκεψη του χωριού Τεγκανάν, που ιδρύθηκε και ανήκει στην αρχαία φυλή Μπαλί Αγκά. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το σπήλαιο Ναό Γκόα Λάβα, σπίτι για χιλιάδες νυχτερίδες. Θα συνεχίσουμε για το Κέρτα Γκόσα, το παλαιό δικαστήριο, στο οποίο είναι αναρτημένος ένας παραδοσιακός πίνακας των Καμασάν, που απεικονίζει τη μετά θάνατο ζωή, σύμφωνα με το Κάρμα του καθενός. Η τελευταία μας στάση, πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, θα είναι στο περίφημο Τέμπλο Μπεσάκι.

Ημέρα 8: Λοβίνα - Ουμπούντ

Ξύπνημα τα χαράματα, για να παρακολουθήσουμε τα παιχνιδίσματα της παροικίας των δελφινιών, που παρεπιδημούν στον κόλπο της Λοβίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό και αργότερα επίσκεψη στους θεαματικούς καταρράκτες Γκιτ Γκιτ, ύψους 40 μέτρων, με κρυστάλλινα νερά, που τους ακολουθεί ο δυσοίωνος μύθος, ότι αν ζευγάρι κολυμπήσει στα νερά του μαζί, θα χωρίσει σύντομα. Συνεχίζουμε για το Μπεντουγκούλ, απ’ όπου θα έχουμε μια άποψη της περιοχής, με τη λίμνη Μπρατάν και τον πιο πολυφωτογραφημένο ναό του νησιού, το Ουλούν Ντανού. Άφιξη στο Ουμπούντ αργά το απόγευμα.

Ημέρα 9: Ουμπούντ

Ημέρα ελεύθερη στη πιο όμορφη και πιο γραφική πόλη του νησιού. Η πατρίδα της μεγαλύτερης σχολής ζωγραφικής ναϊφ, με μοναδικής τέχνης πίνακες. Με συνεχείς θεατρικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, παραμένει η πιο πολιτιστική περιοχή, ακόμα σχετικά αλώβητη από τις «καταστροφές» του μαζικού τουρισμού των παραλιών.

Ημέρα 10: Ουμπούντ - Μπαλί (Νούσα Ντούα)

Η μέρα μας θα αρχίσει με την επίσκεψη του Βασιλικού Τέμπλου Ταμάν Αγιούν και θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη του Ναού Μπατουκάρου, ενός από τους μεγαλύτερους Ινδουιστικούς ναούς του νησιού. Στις πλαγιές του ομώνυμου βουνού, απλώνεται ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Είναι οι ορυζώνες Τζατιλουγουίθ, που είναι μόνοι τους ένα έργο τέχνης. Κατά την διάρκεια της συνέχειας του οδοιπορικού μας, θα επισκεφθούμε το θαλάσσιο Τέμπλο βράχο, του Τάνα Λοτ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη κοσμοπολίτικη Νούσα Ντούα.

Ημέρα 11: Μπαλί - Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Πρωινό ελεύθερο για να ολοκληρώσετε τις τελευταίες σας αγορές στην πάντα αξιόλογη τοπική αγορά. Το απόγευμα πετάμε για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Ημέρα 12: Aθήνα/Θεσσαλονίκη

Άφιξη στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη.
Σημείωση:

Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική φορά χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.

Αναχωρήσεις-Τιμές

Αναχωρήσεις Δίκλ. Μονό Φόροι Διαμονή Σύγκριση
Σά 27/05/2017
Κυ 18/06/2017
Διαθεσιμότητα Διαθεσιμότητα Medium
1990 2490 690 5*, 4* Ξενοδοχεία
Παρατηρήσεις:
 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
 • Όπου εμφανίζονται τιμές με την ένδειξη Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.
 • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί (IBAN):
  GR4201401010101002320009478 ALPHA BANK
  GR6101100800000008047170314 NATIONAL BANK OF GREECE
  GR0802600120000320200537077 EUROBANK
  GR2801720290005029057435719 PIRAEUS BANK

Επεξηγήσεις συμβόλων: Συμφέρουσα πρόταση

Επικοινωνία

Συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


Ενήλικες Παιδιά

Από έως

με e-mail τηλεφωνικώς

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Qatar Airways
 • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Διατροφή: Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Έξοδα βίζας για τις χώρες όπου απαιτείται
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες