Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία

Διάρκεια 16 ημέρες
Τομέας Ομαδικά Ταξίδια ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Διαν/σεις
Μελβούρνη (2), Σίδνεϋ (3), Άγιερς Ροκ (1), Άλις Σπρινγς (1), Κέρνς (2), Μπρισμπέιν (1), Ώκλαντ (2), Ροτορούα (1)
Ετικέτες ΙστορίαΠολιτισμοίΑρχιτεκτονικά μνημείαΜεγάλες αποστολές

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Qatar
 • Διαμονή: 3*, 4*, 5* Ξενοδοχεία
 • Διατροφή: Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Γενικά

Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία: Από τότε που οι πρώτοι άνθρωποι έφτασαν εκεί, είτε διασχίζοντας τη θάλασσα της Σούνδης με πρωτόγονες σχεδίες, είτε με τα πόδια, από τη Νέα Γουϊνέα μέσω του στενού του Τόρες που τότε δεν είχε σκεπαστεί ακόμα από τα νερά του Ειρηνικού, η Αυστραλία δεν σταμάτησε να αποτελεί μια φιλόξενη γη για τους κατατρεγμένους. Σ' ένα παγκόσμιο άτλαντα του 1798, ο κάπταιν Κουκ, που μόλις πρόσφατα την είχε καταλάβει στο όνομα του Αγγλικού Στέμματος, την ονομάζει Νουόβα Ολλάντα. Ωστόσο η εξερεύνηση του εσωτερικού της και η πρώτη χαρτογράφηση της δεν θα γίνει παρά στις αρχές του 19ου αιώνα. Ένας νέος κόσμος έρχεται να προστεθεί στον ήδη γνωστό κόσμο. Ένας κόσμος που γρήγορα μέλει να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην κοινωνικοπολιτική ζωή του πλανήτη. Σήμερα η Αυστραλία καθώς και τα δύο νησιά της Νέας Ζηλανδίας και η Τασμανία απολαμβάνουν ένα αρκετά υψηλό βιοτικό επίπεδο και πρωτοτυπούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μοντέρνες πόλεις σε συνδυασμό με τη μοναδική φύση και την σπανιότατη πανίδα και χλωρίδα αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη που το COSMORAMA θα τον ταξιδεψει... ως την άκρη της γης για να την απολαύσει.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οικονομικές συναλλαγές κατά προσέγγιση

 • Το νόμισμα της Αυστραλίας είναι το Δολάριο Αυστραλίας (1 Ευρώ= 1,44 Δολάρια Αυστραλίας)
 • Το νόμισμα της Νέας Ζηλανδίας είναι το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας (1 Ευρώ = 1,50 Δολάρια Νέας Ζηλανδίας). Στα ξενοδοχεία και τα μεγάλα καταστήματα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Διαφορά ώρας με την Ελλάδα

Η Αυστραλία έχει τρεις (3) διαφορετικές ζώνες:

 • Κεντρική Αυστραλία: Άγιερς Ροκ, Άλις Σπρινγκς: Βρίσκονται πέντε ώρες μπροστά από την Ελλάδα
 • Βορειοανατολική Αυστραλία: Μπρίσμπεϊν, Κέρνς: Βρίσκονται οχτώ ώρες μπροστά από την Ελλάδα
 • Ανατολική Αυστραλία: Σύδνεϋ, Μελβούρνη: Βρίσκονται εννέα ώρες μπροστά από την Ελλάδα
 • Νέα Ζηλανδία: Βρίσκεται έντεκα ώρες μπροστά από την Ελλάδα

Τηλεφωνικές κλήσεις και κινητή τηλεφωνία

 • Τηλεφωνικές κλήσεις από Ελλάδα για Αυστραλία: 0061+
 • Τηλεφωνικές κλήσεις από Ελλάδα για Νέα Ζηλανδία: 0064 +
 • Τηλεφωνικές κλήσεις από Αυστραλία για Ελλάδα: 00 30 +
 • Τηλεφωνικές κλήσεις από Αυστραλία για Νέα Ζηλανδία: 00 30 +

Τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν υπηρεσίες περιαγωγής για τις χρεώσεις των οποίων προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον φορέα κινητής τηλεφωνίας στον οποίο ανήκετε.

Ρεύμα

 • Στην Αυστραλία η τάση του ρεύματος είναι 240V/50Ηz. Θα χρειαστείτε να έχετε μαζί σας πολυαντάπτορα.
 • Στη Νέα Ζηλανδία η τάση του ρεύματος είναι 230V/50Ηz. Θα χρειαστείτε να έχετε μαζί σας πολυαντάπτορα.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας

Οι πολλές αποσκευές σε αρκετές περιπτώσεις δυσκολεύουν τις μετακινήσεις κα σας εμποδίζουν να απολαύσετε το ταξίδι. Φροντίστε λοιπόν φεύγοντας να πάρετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα. Εμείς ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με κάποια πράγματα που δεν πρέπει να παραλείψετε να πάρετε μαζί σας.

 • ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ με 6μηνη ισχύ
 • Άνετα παπούτσια για περπάτημα
 • Καλοκαιρινά για τις περισσότερες περιοχές όπου και κάνει ζέστη. Χοντρή ζακέτα ή μπουφάν για τη Νέα Ζηλανδία. Στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδία κάνει κρύο νωρίς το πρωί και το βράδυ., όπου και θα χρειαστείτε χειμωνιάτικα ρούχα.
 • Αντηλιακή κρέμα, καπέλο, μαγιό & γυαλιά ηλίου
 • Εντομοαπωθητικό, χάπια για τη διάρροια
 • Αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την αναγκαία ποσότητα για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και αντίγραφο της συνταγής στην περίπτωση που τα χάσετε.

Παρατηρήσεις


Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων ή δείπνων
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Απαραίτητα

 • Απαραίτητο το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
 • Απαραίτητη η φωτοτυπία του διαβατηρίου σας 15 μέρες πριν την αναχώρηση.

Σας προτείνουμε

 • Το COSMORAMA πραγματοποιεί κάθε χρόνο από το 2002 που άνοιξε το συγκεκριμένο ταξίδι με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τα μέρη που επισκεπτόμαστε.
 • Η εμπειρία μας σας προφυλάσσει από τις γνωστές κακοτοπιές. Στο COSMORAMA δεν δηλώνουμε ειδικοί. Απλά είμαστε οι ειδικοί!!!
 • Επισκεπτόμαστε το μοναδικό βράχο, Άγιερς Ροκ στη καρδιά της Αυστραλίας απολαμβάνοντας τα υπέροχα βαθυκόκκινα χρώματα που του προσδίδει το δειλινό καθώς και τη μαγεία της ανατολής στην έρημο της Αυστραλίας. Η σαμπάνια δε για να το γιορτάσουμε είναι φυσικά κερασμένη από το COSMORAMA.
 • Προσφέρουμε ημιδιατροφή σε κομψά εστιατόρια, εντός και εκτός ξενοδοχείων με προσεκτικά επιλεγμένα μενού ή buffet προσδίδοντας μία ιδιαίτερη γαστρονομική διάσταση στο ταξίδι μας. Στο COSMORAMA μας αρέσει το καλό φαγητό.
 • Κάνουμε πλούσιες και ενδελεχείς ξεναγήσεις σε όλα τα μέρη που επισκεπτόμαστε αξιοποιώντας στο έπακρο τον ωφέλιμο χρόνο μας βελτιστοποιώντας την γνωριμία μας με την Ωκεανία. Στο COSMORAMA λατρεύουμε τις δυνατές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Πρόγραμμα/χάρτης

1η μέρα: Αθήνα – Μελβούρνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Μελβούρνη.

2η μέρα: Μελβούρνη

Άφιξη αργά το βράδυ στη Μελβούρνη, τη πόλη με τον έντονο ελληνικό χαρακτήρα και δεύτερο πιο σημαντικό αστικό κέντρο της Αυστραλίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μελβούρνη

Πρωινή ξενάγηση στη Μελβούρνη, τη πρωτεύουσα της πολιτείας Βικτόρια, που θεωρείται η 3η μεγαλύτερη Ελληνική πόλη στο κόσμο λόγω των χιλιάδων ελληνικής καταγωγής κατοίκων της. Πέρα από αυτό η Μελβούρνη είναι ίσως η ιδανική μεγαλούπολη αφού οι ουρανοξύστες και τα κομψά κτίρια του κέντρου της συνδυάζονται ιδανικά με τα καταπράσινα και καλοσχεδιασμένα προάστια της. Το ιστορικό κέντρο της πόλης γύρω από την περίφημη Σουόνστον Στριτ, η Ελληνική περιοχή στο κέντρο της πόλης, το αριστοκρατικό Paris End με το κτίριο του κοινοβουλίου της πολιτείας, η περιοχή των Βοτανικών κήπων με το μνημείο των πεσόντων στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Εξοχικό του Κάπτεν Κούκ, ο Ιρλανδικός καθολικός Καθεδρικός Ναός του Αγ. Πατρικίου, το περίφημο MCG – Melbourne Cricket Ground όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1956, οι όχθες του ποταμού Γιάρα που διασχίζει τη πόλη και το κομψό προάστιο της Σαίντ Κίλντα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε στη διάρκεια της ξενάγησης μας. Απόγευμα ελεύθερο για το πλούσιο εμπορικό κέντρο της πόλης με τα κομψά καταστήματα. Αμέσως μετά το δείπνο μας μία βραδινή βόλτα στις όχθες του ποταμού Γιάρα με τα σικ καφέ και μπαρ είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η γνωριμία μας με την υπέροχη αυτή μητρόπολη της Ωκεανίας.

4η μέρα: Μελβούρνη – Σύδνεϋ

Πετάμε για την απόλυτη μεγαλούπολη της Αυστραλίας το Σύδνεϋ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η βραδινή μας βόλτα έως το λιμάνι της πόλης με την φημισμένη Όπερα και την διάσημη Γέφυρα του λιμανιού, είναι μία ιδανική πρώτη επαφή με τα θέλγητρα της υπέροχης αυτής πόλης που πάντα ψηφίζεται σαν μία από τις πιο όμορφες του κόσμου.

5η μέρα: Σύδνεϋ

Θαυμάσιο τοπίο με εξαιρετικές εναλλαγές των δαντελωτών κολπίσκων με την ξηρά, εμπνευσμένη αρχιτεκτονική με κτίρια ορόσημα αλλά και μοντέρνους κομψούς ουρανοξύστες, αριστοκρατικά προάστια με άλλοτε μοντέρνο και άλλοτε βικτωριανό ύφος συνθέτουν το παζλ μίας πόλης ξεχωριστής που δίκαια κατατάσσεται στις «παγκόσμιες» πόλεις του κόσμου μας. Η ολοήμερη ξενάγηση μας είναι αποκαλυπτική: Η γραφική περιοχή Ροκς εκεί που εγκατασταθήκαν οι πρώτοι άποικοι στις αρχές του 18ου αιώνα, η διάσημη Όπερα της πόλης ( εξωτερικά ) σε πρωτοποριακό σχήμα αμοιβάδας, η περίφημη κρεμαστή Γέφυρα του Λιμανιού, το Υπερμοντέρνο Ντάρλιγκ Χάρμπορ με τα δεκάδες μαγαζιά καφέ και εστιατόρια, το “downtown” με τους ουρανοξύστες να αναμιγνύονται με τα κτίρια της Βικτωριανής εποχής, οι κοσμοπολίτικες παραλίες και τα αριστοκρατικά προάστια Ελίζαμπεθ Μπέυ, Ρόουζ Μπέυ & Μποντάι, εδώ που έχουν τα σπίτια τους οι πλουσιότεροι κάτοικοι της πόλης καθώς και το Γκαπ εδώ που ο κόλπος του Σύδνεϋ καταλήγει στον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι τα κυριότερα σημεία που επισκεπτόμαστε.

6η μέρα: Σύδνεϋ

Μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τη πόλη κόσμημα, να περπατήσετε στις κοσμοπολίτικες λεωφόρους της, να κάνετε τα ψώνια σας ή για κάποια προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας Καμπέρα ή στα κοντινά Blue Mountains.

7η μέρα: Σύδνεϋ - Άγιερς Ροκ

Αλλαγή σκηνικού σήμερα καθώς πετάμε στο γεωγραφικό κέντρο της απέραντης χώρας εδώ που βρίσκεται ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Αυστραλίας, το ξακουστό Άγιερς Ροκ. Αμέσως μετά την άφιξή μας ξεκινάμε με την επίσκεψη στη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Ουλούρου που φιλοξενεί αυτό το μοναδικό βράχο που έχει φωτογραφηθεί όσο ελάχιστα άλλα αξιοθέατα της Ωκεανίας. Η μέρα μας θα ολοκληρωθεί εντυπωσιακά, καθώς θα παρατηρούμε τις ασύλληπτες αποχρώσεις που ξετυλίγονται όσο το αδύναμο φως της δύσης του ηλίου χαμηλώνει σε ένταση παραλλάσσοντας διαφορετικές πτυχές του χρωματικού φάσματος πάνω στα επιβλητικά βουνά Όλγας καθώς και στο ίδιο, το μοναδικό Ayers Rock. Όλα αυτά φυσικά συνοδεύονται από τις φυσαλίδες της εκλεκτής σαμπάνιας που ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση.

8η μέρα: Άγιερς Ροκ – Άλις Σπρινγκς

Η μέρα μας σήμερα θα ξεκινήσει... αξημέρωτα, αφού η εμπειρία να παρακολουθήσει κανείς τις πρώτες ακτίνες του ηλίου να αλλάζουν σταδιακά το χρώμα του βράχου από τα απόλυτο μαύρο στο ιδανικό μελί είναι τόσο αποκαλυπτική, που χιλιάδες άνθρωποι την περιγράφουν σαν σημείο καμπής του ενήλικου βίου τους. Η επιστροφή μας στο ξενοδοχείο για το πρωινό είναι ο ενδιάμεσος κρίκος της οδικής μεταφοράς μας στη καρδιά της Ηπείρου στο Άλις Σπρίνγκς, χτισμένο από το 1888 σαν σταθμός του τραίνου στη μέση μίας από τις πιο αφιλόξενες ερήμους του πλανήτη. Η πόλη, παρότι μικρή, έχει σήμερα μία από τις πιο δυναμικές κοινότητες Aboriginals, των ιθαγενών της Αυστραλίας και κυριαρχεί στη κοινωνική ζωή του Outback, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η απομονωμένη αυτή πλευρά της ηπείρου.

9η μέρα: Άλις Σπρινγκς – Κέρνς

Πρωινή ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της ιδιότυπης αυτής πόλης που θυμίζει έντονα την … αμερικάνικη δύση και διατηρεί τον νωχελικό, επαρχιακό της χαρακτήρα. Στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος να ψωνίσετε θαυμάσια χειροποίητα κοσμήματα, είδη λαϊκής τέχνης αλλά και εμπνευσμένους πίνακες ζωγραφικής της μοναδικής τέχνης των Αβοριγίνων στις κομψές μπουτίκ της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου πετάμε για το Κέρνς, άλλο ένα μοναδικό μέρος που προσφέρει η Αυστραλία στον επισκέπτη της. Η βραδινή μας βόλτα στη κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Esplanade είναι γοητευτική και σαφώς κοσμοπολίτικη, ειδικά για όσους επισκεφτούν το Καζίνο της πόλης αλλά δεν μπορεί να προϊδεάσει τον επισκέπτη για την αυριανή μέρα, αφιερωμένη στη μαγεία του ασυναγώνιστου Great Barrier Reef ( Μέγας Κοραλλιογενής Ύφαλος).

10η μέρα: Κέρνς

Η μέρα μας σήμερα είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει και θα σας γοητεύσει. Είναι φυσικά αφιερωμένη στην ολοήμερη κρουαζιέρα στο Μέγα Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας, που έχει μήκος 2.000χμ και είναι σαφώς ορατός από το φεγγάρι. Καταγάλανα νερά, απίστευτος πλούτος από έμβια όντα του βυθού, κοράλλια όλων των αποχρώσεων και σχημάτων και όλα αυτά λουσμένα από τον τροπικό ήλιο της τροπικής Βόρειας Αυστραλίας αποτελούν τις βασικές συνιστώσες μίας υπέροχης μέρας. Επιστροφή στο Κέρνς το απόγευμα και μετά το δείπνο θα κατευθυνθούμε στη κεντρική πλατεία της πόλης.

11η μέρα: Κέρνς – Μπρίσμπεϊν

Αμέσως μετά το πλούσιο πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο από πετάμε για το Μπρίσμπεϊν που έχει 1,5 εκατομμύρια κατοίκους, είναι η πρωτεύουσα της πολιτείας του Κουήνσλαντ και φυσικά η 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Η ξενάγηση μας περιλαμβάνει το ιστορικό κέντρο της πόλης που είναι χτισμένο στις όχθες του ομώνυμου ποταμού καθώς και τα ειδυλλιακά της προάστια που θα μας κάνουν να «ζηλέψουμε» για τις εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων της γοητευτικής αυτής πόλης.

12η μέρα: Μπρίσμπεϊν – Ώκλαντ

Εγκαταλείπουμε προσωρινά την Αυστραλία για την μακρινή και απομονωμένη Νέα Ζηλανδία. Άφιξη στο Ώκλαντ, στο Βόρειο Νησί της χώρας και φυσικά απόλυτη μητρόπολη του Νοτίου Ειρηνικού. Ξενάγηση της πόλης, που το παρατσούκλι της είναι City of Sails λόγω των χιλιάδων ιστιοπλοϊκών σκαφών των κατοίκων της. Το περίφημο Domain, με τα ονόματα των τόπων που έχασαν τη ζωή τους Νεοζηλανδοί πολίτες πολεμώντας για την Βρετανική Αυτοκρατορία σε 1ο και 2ο παγκόσμιο Πόλεμο, η γραφική καλλιτεχνική συνοικία του Παρνέλ, η πανοραμική θέα της πόλης από το όρος της Εδέμ καθώς και η πολύβουη περιοχή του “downtown” με τα καταστήματα, τα καφέ και τα εστιατόρια είναι τα κυριότερα σημεία της. Το βράδυ ο περίπατος στη πολυσύχναστη Κουίνς Στριτ καθώς και στη παραλιακή λεωφόρο της πόλης είναι αποκαλυπτική της ομορφιάς της.

13η μέρα: Ώκλαντ - Ροτορουα

Πρωινή αναχώρηση διασχίζοντας τη καταπράσινη ενδοχώρα του Βορείου Νησιού με προορισμό τη πολιτιστική πρωτεύουσα των ιθαγενών κατοίκων της Νέας Ζηλανδίας, των ξακουστών Μαορί, που ακούει στο εξωτικό όνομα Ροτορούα. Άφιξη και επίσκεψη στο πολυνησιακό κέντρο των Μαορί καθώς και στην περιοχή των επιβλητικών Geyser (Θερμοπιδάκων) στη περιοχή της Βακαρεβάρεβα. Το υπερθέαμα του καυτού νερού που πετάγεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ύψος έως και 30 μέτρων είναι πράγματι εντυπωσιακό και θα μας συναρπάσει. Το βράδυ θα μας περιμένει μία ασυνήθιστη εμπειρία. Θα παρακολουθήσουμε τυπικούς χορούς των Μαορί και θα καθίσουμε σε παραδοσιακό δείπνο «Χάνγκι», αποκομίζοντας μία γνήσια γεύση των ιθαγενών του Νοτίου Ειρηνικού.

14η μέρα: Ροτορουα - Ώκλαντ

Πρωινή αναχώρηση για τα σπήλαια Γουαϊτόμο με τον περίφημο διάστικτο θόλο από εκατομμύρια πυγολαμπίδες που κάνει την οροφή τους να μοιάζει με έναστρο ουρανό και τους έχει χαρίσει παγκόσμια φήμη. Στη συνέχεια αφού διατρέξουμε την αμόλυντη φύση της Νέας Ζηλανδίας με τις εικόνες του πράσινου των λιβαδιών και των αμέτρητων προβάτων να συνθέτουν ένα υπέροχο, βουκολικό σκηνικό θα καταλήξουμε στο γνώριμο μας Ώκλαντ για διανυκτέρευση.

15η μέρα: Ώκλαντ - Μελβούρνη - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ώκλαντ, απ’ όπου θα πετάξουμε για Μελβούρνη, απ’ όπου το βράδυ θα πετάξουμε μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. 

16η μέρα:  Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Στιγμιότυπο από παλαιότερο ταξίδι

 

Ανταπόκριση από το γκρουπ #COSMORAMA, (Αυστραλία Νέα Ζηλανδία Τασμανία - http://goo.gl/srN9Pm).Οι ταξιδιώτες μας τώρα σ...

Posted by Cosmorama on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
Σημείωση:

Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

Αναχωρήσεις-Τιμές

Αναχωρήσεις Δίκλ. Μονό Φόροι Διαμονή Σύγκριση
Πέ 18/05/2017
Κυ 18/06/2017
Διαθεσιμότητα Διαθεσιμότητα Medium
5390 6640 940 3*, 4*, 5* Ξενοδοχεία
Παρατηρήσεις:
 • Οι παραπάνω τιμές είναι σε Ευρώ κατ' άτομο, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τη συγκεκριμένη αναχώρηση.
 • Όπου εμφανίζονται τιμές με την ένδειξη Bonus Price αυτές ισχύουν για έγκαιρες εγγραφές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για όσο αυτές αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας.
 • Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη: κατόπιν ζήτησης εφόσον δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
 • Αν οι προτεινόμενες ημερομηνίες, η διάρκεια ή το πρόγραμμα του ταξιδιού δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί το ταξίδι που ονειρεύεστε.
 • Διαθέσιμοι Τραπεζικοί λογαριασμοί (IBAN):
  GR4201401010101002320009478 ALPHA BANK
  GR6101100800000008047170314 NATIONAL BANK OF GREECE
  GR0802600120000320200537077 EUROBANK
  GR2801720290005029057435719 PIRAEUS BANK

Επεξηγήσεις συμβόλων: Συμφέρουσα πρόταση

Επικοινωνία

Συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


Ενήλικες Παιδιά

Από έως

με e-mail τηλεφωνικώς

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις Qatar
 • Διαμονή: 3*, 4*, 5* Ξενοδοχεία
 • Διατροφή: Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες