Ποιό είναι το Cosmorama Travel Services;

Η εμπειρία και η γνώση, αποτέλεσμα πολύχρονων περιπλανήσεων σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, γίνεται πηγή έμπνευσης για νέες ταξιδιωτικές προτάσεις. Αναζητώντας το αυθεντικό στην καθημερινότητα των λαών, τα ταξίδια πλημμυρίζουν από ήχους, μυρωδιές και γεύσεις και συνθέτουν τις εικόνες ενός κόσμου αλλιώτικου. Η γη φιλόξενη, με την ασύλληπτη πολυμορφία της, γοητεύει τον ταξιδευτή και τον γεμίζει αγάπη για τα θαύματα της φύσης και τα έργα των ανθρώπων.

Η μαγεία του ταξιδιού, φτιαγμένη από χιλιάδες μικρές στιγμές απόλαυσης, μετουσιώνεται στις φουτουριστικές γραμμές του ορίζοντα, στην τραχιά αγριότητα των ορεινών τοπίων, στα πολύβουα παζάρια, στα σκονισμένα σοκάκια και στα επιβλητικά οικοδομήματα. Λόγια ακατάληπτα, συνήθειες παράξενες, γεφυρώνουν το χθες με το σήμερα, το εδώ με το παντού. Ταξιδεύοντας, ο κόσμος μοιάζει με εικόνα συνεκτική, με σύστημα όπου όλα μπερδεύονται για να ανασυντεθούν σε μια πρωτότυπη ενότητα. Καταλύτης αυτής της υπέροχης χημείας είναι τα ζεστά χαμόγελα και τα ντροπαλά βλέμματα, που γίνονται όμως τόσο οικεία, και παραπέμπουν στην ίδια την ουσία της ζωής. Η πολιτιστική κληρονομιά, μια διαδοχή από πολιτισμούς, διηγείται την ιστορία του κόσμου, με τον πιο εύγλωττο τρόπο. Τελικά το ταξίδι είναι χίλια πράγματα μαζί. Είναι άνθρωποι, ζώα, καρποί, άμαξες, εμπορεύματα, ιδέες, θρησκείες, τέχνες. Ακολουθεί τα χνάρια των μεγάλων εξερευνητών. Φέρνει σε επαφή τον άνθρωπο με τον μόχθο των καλλιεργητών στους αγρούς, με τις δεισιδαιμονίες των λαών, με τις πνευματικές αναζητήσεις των σοφών, με τις αυλές των γυναικών.

Από τις στέπες του βορρά, ως τα τροπικά δάση και τους πάγους του νότου, το φυσικό και το ανθρώπινο τοπίο ανοίγει δρόμους και μας καλεί να τους περπατήσουμε. Ακολουθώντας τους, χαράξαμε την πορεία των διαδρομών, που φιλοδοξούν να σας ταξιδέψουν ως την άκρη της γης.

Καλωσορίσατε στο Cosmorama

Παναγιώτης Ηλιάδης, Μαρία Καββαδία, Νένα Παπαδοπούλου

Video παρουσίαση του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama

10 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το COSMORAMA

1. Ξεκάθαρες τιμές. Σεβόμενοι απολύτως τον ταξιδιώτη ανακοινώνουμε γραπτώς και με σαφήνεια την τιμή του ταξιδιού. Σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία δημοσιεύουμε το κόστος για επιπλέον έξοδα για βίζες και φόρους αεροδρομίων πληρωτέα στην Ελλάδα. Τα ταξίδια μας ΔΕΝ έχουν κρυφές χρεώσεις. Ο ταξιδιώτης ξέρει από την αρχή την ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ του ταξιδιού του. Η σωστή ενημέρωση είναι για μας δείγμα σοβαρότητας, σεβασμός στον πελάτη και βασική μας αρχή.

2. Ξεκάθαρα προγράμματα. Τα αναλυτικά μας προγράμματα είναι πλήρη και λεπτομερή. Όσοι ταξιδεύουν μαζί μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι τιμούμε την επιλογή των ταξιδιωτών προσφέροντας τα πληρέστερα και πιο καλο-σχεδιασμένα ταξίδια. Οι ξεναγήσεις μας είναι μελετημένες, οι τοπικοί ξεναγοί άρτια καταρτισμένοι και οι υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων υψηλότατων απαιτήσεων.

3. Δίνουμε αξία στα χρήματά σας. Σχεδιάζοντας τα ταξίδια βασική μας αρχή είναι να φτιάξουμε το καλύτερο πρόγραμμα στην σωστή τιμή. Σεβόμαστε τα χρήματά σας και θέλουμε να απολαύσετε το ταξίδι μέχρι και το τελευταίο σεντς. Τα ταξίδια μας αξίζουν τα λεφτά τους.

4. Δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις. Επιπλέον των άλλων οικονομικών προνομίων όπως εκπτωτικό κουπόνι, δωρεάν ξεναγήσεις στα Μουσεία της Ελλάδος, το Cosmorama σας προσφέρει τη δυνατότητα εξόφλησης του ταξιδιού σας μέχρι και σε 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με την πιστωτική σας Κάρτα.

5. Βαθιά γνώση των προορισμών. Η ομάδα μας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο ταξίδι, είναι σίγουρα η πιο έμπειρη και η πιο πολυταξιδεμένη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ναι, έχουμε ταξιδέψει προσωπικά σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ που προτείνουμε ταξίδια. Αυτή η εμπειρία είναι που κάνει τα ταξίδια μας ξεχωριστά και δίνει τη σιγουριά στους ταξιδιώτες ότι αγοράζουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

6. Πρωτοπορία και μοναδικότητα. Κάθε χρόνο, υλοποιούμε ταξίδια που γίνονται αντικείμενο θαυμασμού ακόμα και από συναδέλφους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο που το 2013 το Cosmorama διακρίθηκε σαν το Καλύτερο Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Ελλάδα στο κομμάτι των "Cultural Tours" από τον ASTA (American Society of Travel Agents).

7. Προσωπική φροντίδα και μεράκι. Για μας το ταξίδι είναι μέρος της ζωής μας. Στο κάθε μας ταξίδι, αφιερώνουμε πολύ χρόνο, προσωπική φροντίδα και μεράκι για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις προσδοκίες. Και φυσικά όλα τα στελέχη μας συνοδεύουν ταξίδια στο εξωτερικό. Το να ταξιδεύουμε μαζί σας είναι τιμή μας. Εκεί λοιπόν μας βρίσκετε πάντα, δίπλα σας.

8. Δώρα και Προνόμια. Σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Βιβλιοπωλείο της Ελλάδας, σας προσφέρουμε εκπτώσεις και Δωρεάν βιβλία. Επιπλέον το Cosmorama προσφέρει στους ταξιδιώτες του εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ξεναγήσεις στα Μουσεία της Ελλάδας από Διπλωματούχο Ξεναγό.

9. Πραγματικά τηρούμε όλα όσα σας υποσχόμαστε. Συμμετέχοντας σε ένα ταξίδι Cosmorama έχετε τη σιγουριά που σας παρέχει μία Μεγάλη, Σοβαρή, Ποιοτική και Φερέγγυα Ταξιδιωτική εταιρία με πολυετή εμπειρία στον ταξιδιωτικό χώρο. Το Cosmorama καλύπτει όλους τους ταξιδιώτες με Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα.

10. Πληροφοριακό Υλικό για όλα μας τα ταξίδια. Δίνουμε πληροφοριακό Υλικό με χρήσιμα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία για κάθε χώρα, ανεξάρτητα από την διάρκεια του ταξιδιού. Είτε πρόκειται για ένα 4ημερο Ταξίδι στην Πράγα είτε για ένα πολυήμερο ταξίδι στη Λατινική Αμερική, εμείς σας προσφέρουμε ένα πλούσιο φάκελο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις χώρες που επισκέπτεστε.

Βραβεύσεις

Έντυπο εισερχόμενου τουρισμού Greece A La Carte

2016: Έντυπο εισερχόμενου τουρισμού Greece A La Carte

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Η κα Σοφία Αλεξανδρίδου, διευθύντρια του Cosmorama Βορείου Ελλάδας παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Σπύρο Πέγκα, Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην τελετή βράβευσης στην 32η Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gtp headlines, Cosmorama Travel Blog

Μουσικό CD προβολής ταξιδιών

2015: Μουσικό CD προβολής ταξιδιών

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Ο κος Παναγιώτης Ηλιάδης, συνιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Cosmorama στην τελετή βράβευσης.

Πηγή: gtp headlines, Cosmorama Travel Blog

Καλύτερο ταξιδιωτικό έντυπο εξερχόμενου τουρισμού.

2013: Καλύτερο ταξιδιωτικό έντυπο εξερχόμενου τουρισμού.

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλλογιάννη παραδίδει το βραβείο στον κ. Ντάνο Σασσών, Cosmorama Key Accounts manager.

Πηγή: gtp headlines

Καλύτερο έντυπο εξερχόμενου Τουρισμού

2009: Καλύτερο ταξιδιωτικό website.

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Η υπουργός τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου παραδίδει το βραβείο στον εκπρπόσωπο του Cosmorama.

Πηγή: gtp headlines, deasy.gr, traveldailynews.gr

2008: Καλύτερο έντυπο εξερχόμενου Τουρισμού

Για το έντυπο "Ταξιδεύω σημαίνει Ονειρεύομαι". Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ)

Πηγή: gtp headlines

Ειδικό βραβείο για εναλλακτική προσέγγιση στο ταξίδι

2005: Ειδικό βραβείο για εναλλακτική προσέγγιση στο ταξίδι

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Το βραβείο παρέλαβε η κα Νένα Παππαδοπούλου, συνιδιοκτήτρια του Cosmorama από τον Υπουργό Τουρισμού Δημήτριο Αβραμόπουλο.

Πηγή: gtp headlines